Lening Aanbieding

Warning! This is a scam letter. Never respond to it.

Sent from: majstorzika@eunet.rs

Goede dag,

Ik ben mevrouw Angela White, directeur van een Private Loan Company, CIT GROUP INC, en geef veilige en ongedekte leningen uit. We bieden leningen aan de behoeftigen tegen een laag tarief van 2% en zonder kredietcontrole bieden we persoonlijke lening,schuldconsolidatielening, risicokapitaal, zakelijke lening, onderwijslening, woningkrediet of lening om welke reden dan ook als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met ons direct voor een snelle reactie via angela_white511@hotmail.com voor meer info en geef ons deze info hieronder.

(1) Volledige naam:
(2) Bedrag nodig als lening:
(3) Telefoonnummer:
(4) Duur:
(5) Land:

Hoogachtend,
Angela White
Consultant voor kredietaanvragen
E-mail: angela_white511@hotmail.com
CIT GROUP INC