gift

admin   29.09.2020   No Comments on gift

Warning! This is a scam letter. Never respond to it.

Hallo,

Ik bevestig de ontvangst van uw e-mail. Mijn naam is Lerynne West, ik kom uit Dexter, Iowa, Verenigde Staten. Ik ben een winnaar van de Powerball-loterijjackpot van $ 343,9 miljoen in de Amerikaanse Powerball ™ -loterij. Met de hulp van de Amerikaanse liefdadigheidsorganisatie Foundation en Callum Foundation, opgericht ter ere van mijn overleden kleinzoon, werd uw e-mail willekeurig geselecteerd uit de Europese e-maildatabase tussen vele andere e-mails en bent u geselecteerd om € 1.930.000,00 te ontvangen. Dat is 100% legitiem. Bezoek om te bevestigen:

Ook u heeft het geluk een begunstigde te zijn van € 1.930.000,00.

Om de betaling van fondsen (€ 1.930.000,00) die exclusief aan u zijn geschonken te vergemakkelijken, stuurt u mij de onderstaande informatie (ik heb deze korte informatie gevraagd om te weten aan wie we doneren. Ik wil u niet om uw identiteitsbewijs vragen omdat we ik wil niet de indruk achterlaten dat ik je identiteit wil stelen).

BENODIGDE INFORMATIE:
Naam van de begunstigde:
Telefoonnummer:
Thuisadres:
Staat:
Land:
Geboortedatum:
Geslacht:
Burgerlijke staat:
Baan / beroep:

Ik hoop dat u het geld daar in uw staat / regio goed kunt gebruiken. We doneren om het armoedeniveau in uw omgeving te verminderen en om de levensstandaard van zoveel mogelijk mensen te verbeteren, want dat is het enige doel van het doneren van dit geld aan u. We willen dat je ons verzekert dat je onze instructies opvolgt en onze organisatie helpt je droom waar te maken voordat ik je informatie geef over hoe je dit geld zult ontvangen, en als je denkt dat je dit geld niet aankunt, laat het me dan snel weten dat je het hebt deze nabijheid en ga verder met de volgende gelukkige begunstigde om het geld te doneren.

Re: schenking
Afzender Lerynne West Add contact
Ontvanger info@delichtbron.be Add contact
Datum Ma 17:06
Mocht u nog vragen hebben, stel ze dan gerust.
Ik verwacht snel van je te horen.
God zegene u en vriendelijke groeten.

Leave a Reply