IMFOFFICE230@yahoo.com

Warning! This is a scam letter. Never respond to it.

iz (UN).

MMF I Ujedinjeni narodi Organizacija SAD Vlada Svjetska banka, ovo je obavijestiti Vas o Vašem odavno Plaćanje izvanredan u svojoj evidenciji. Vidjeli smo svoje ime u centralno računalo među popis neplaćenog nasljeđivanja tvrdi pojedince i imaju ažurirati vaše informacije je kroz ovaj e-mail kontakt za izravnu potvrdu. Vaše ime pojavio među korisnicima koji će primiti dio-plaćanje iznosa od $ 12.5Million USD za vas, Pripisano Online banka bankomat kartica obzir da je bio postavljen za vas u Svjetskoj banci i to je već odobren prije nekoliko mjeseci.

Ipak smo dobili e-mail od jedne (MR. BRIGHT Hoffman), koji nam je rekao da je On vaš najbliže rodbine i da je poginuo u prometnoj nesreći posljednja četiri mjeseca unatrag. On je također podnio njegov kontakt informacije je u ured odjela za isporuku vašeg ATM kartice na njega kao svoj nasljednika. Sada provjeravamo kontaktirate vašu e-mail adresu kao što imamo u našoj evidenciji banke prije nego što možemo napraviti dostavu za njega i za nas da zaključiti potvrdu ako su mrtvi ili ne.
Molimo, potvrdite odgovor odmah na nas prije nego što je naša akcija objaviti vaše ATM karticu s njim protiv svoje ime na popisu van. Nakon toga sam zahtjev da pošaljete puni osobne podatke što je prije moguće na naše ATM kartice Centru za plaćanje koji će im omogućiti završiti s dostavom vas ATM karticu.

Vaša puna imena: _____________
Kontakt adresa:_____________
Mobitel:_____________
Kućni telefon:_____________
Faks:_____________
Okupacija:_____________
Bračni status:_____________
Dob:_____________

Kako bi se riješio ovaj problem, obratite (Naša bankomat kartica Centru za plaćanje) .immediately za isporuku vašeg ATM kartica preko njihovog ispod kontakta.
Osoba za kontakt: G. BRIAN THOMAS Moynihan (Centar za plaćanje Upravljanje DE-mail 🙁 bankamerica60@yahoo.com )
Ovaj odjel je incharge isporuke vašeg ATM kartice.

Leave a Reply